Ontevreden?

 

Bent u ontevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Wij spannen ons optimaal in om uw verzekeringsbelangen zo goed mogelijk te behartigen. Maar ook wij kunnen fouten maken. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Laat het ons weten.

Richt u zich tot de directie van Covermij Collectieve Verzekeringen. Mochten wij er samen niet uitkomen, kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). 

 

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus  93257
2509 AG    Den Haag
Telefoon:   0900-3552248 (10 ct/min.)
E-mail:       info@kifid.nl
Internet:     www.kifid.nl

 

Contact Cover-synpro

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Of mail met  info@cover-coach.nl

De professionele coach kan op Cover-coach.nl terecht voor aantrekkelijke collectieve verzekeringen. De verzekering voor beroepsaansprakelijkheid is ontwikkeld voor de dagelijks praktijk van de coach.  Covermij Collectieve Verzekeringen verzorgt de ontwikkeling en onderhoud van de verzekeringen. Voor vragen en advies kunt u tijdens kantoortijden bij ons terecht. Telefoon 010 333 1151. Wij zijn beschikbaar tijdens kantooruren van ma - vrij009:00 tot 17:30.

 

Vergelijk, Kies en Bespaar op al jouw ZZP diensten - Alles wat jij nodig hebt om slim en verantwoord te ondernemen op één plek

 

Syn-pro

Synpro realiseert synergievoordelen voor zakelijke professionals en voor de beroepsorganisaties waarbij die professionals zijn aangesloten. Bent u aangesloten bij een Synpro-partner, dan gelden deze ledenvoordelen ook voor u.

De kracht van het getal, de bundeling van kennis, gemeenschappelijke belangen en doelen en een herkenbaar profiel maken samen synergievoordeel voor leden mogelijk.